fredag 24. juni 2011

Knall oransje telefonen




Nå er det like før vi skal flytte, og som jeg sa i forrige innlegg ligger det meste i pappesker. Det er en vanskelig jobb å bestemme hva som skal bli med til det nye huset så derfor har jeg laget en regel: jeg skal ikke ta med noe som ikke har vært i bruk i løpet av siste to årene (NB: den regelen gjelder ikke for retrostoffene mine selvfølgelig;)).
Men nå må jeg dele med dere det jeg har funnet i bruktbutikk-rundene mine... alt dette blir selvfølgelig med til det nye huset hihi:)



Denne har jeg ønsket meg en stund, og tenk hvor overrakset jegble når den sto og ventet på meg på Fretex. Den var ikke billig i utgangspunktet, men jeg fikk prutet den litt ned, hihi...



P6244371.jpg




 Noen kjøkkenting og en liten "eple-ramme" ble med meg hjem også, veldig fornøyd med det...



 elsker denne tallerken fra Arabia...




 for denne søte termosen ga jeg bare 10 kr...




 I en av mine favoritt-bruktbutikker fant jeg denne apotekflasken som jeg har ønsket meg en stund, den har en kul "nr 3" trykket nederst på flasken. Fant også denne 5 kilosvekten.




og til slutt fant jeg denne kule industrilampen :)

Ønsker alle dere en god helg og ferie (til de som har det).

fredag 10. juni 2011

Her skal vi bo!

Nå er der offisielt.... vi har kjøpt nytt hus! Huset er fra 70-tallet og slik ser det  ut: 



(har lånt bilder fra finn.no)



Dagene nå er opptatt med å pakke alt i esker, det er en stor jobb så derfor  er det ikke mye tid til blogging... man vet aldri hvor mange ting man har til man begynner å pakke! Har allerede pakket 7 søppelposer med retrostoffer - hihi.
Men selv om det er mye jobb, gleder vi oss til å sette i gang og gjøre dette huset til vårt hjem! (hodet spinner nesten av alle planene jeg allerede har:)

Ha en fin helg!








søndag 5. juni 2011

Min koselige uteplass:)












 Jeg er veldig glad i NIB sine utfordringer, for da kan jeg la fantasien løpe!



Denne gangen er det uterom som er tema i NIB-utfordringen. Så da tok jeg de fine retro sitteputene som jeg fant på loppis for noen uker siden og pyntet bordet med et retrostoff + noen fine retroserviser + min herlige lampe + min retro klappestol og den finfine termosen fra butikken.
 Den lille kroken i hagen vår har blitt så koselig at jeg tror at jeg dropper vaskinga i dag og heller blir ute og koser meg med de fine fargene og mønstrene:) 
Vil du vise din uteplass også ?Trykk her for å melde deg på eller for å se mange flotte bidrag!

Ha en flott søndag alle sammen!