tirsdag 20. september 2011

Vi røper en hemmelighet

Hei kjære dere, som dere har sikkert merket har jeg ikke vist frem noen bilder av mitt nye hus, og grunnen til det kan jeg fortelle nå… Vi har vært et av 13 heldige par som har blitt plukket ut til å være med på TV3 programmet “Hjelp, han pusser opp!”
Det er sant, virkelig sant:). Dere som har fått med dere hva programmet handler om vet at damen flytter ut og det er mannen i huset som pusser opp… Og som dere vet er jeg veldig opptatt interiør, så hvordan tror dere at det gikk med oss?!? Resultatet kan dere om ikke så lenge se på TV3 og her på bloggen…


lørdag 17. september 2011

Se hva jeg fant!

Det var ikke mange ting jeg fikk med meg etter dagens loppisrunde, men jeg uten tvil fornøyd med det jeg fant. Stoffet med elefantmotiv som jeg har alltid har drømt om lå og ventet på meg :). Det er dessverre ikke et helt sengetøy, men det kan jeg ikke klage på. I tillegg til elefantstoffet fant jeg verdens nydeliste blå sovepose. Fant også en voksduk med epler, denne skulle jeg gjerne hatt metervis av :). Dagens kupp må ha vært Figgjo-skålen som jeg betalte kun 10 kr for.
Ønsker dere en deilig lørdagskveld!









onsdag 14. september 2011

Jul og bursdag samtidig :)










En veldig, veldig snill dame tok kontakt med meg og spurte om jeg ville ha noen "rare ting" fra 70-tallet (som hun selv sa det). Mitt svar var selvføgelig JA.
Hun bor ikke en gang i Oslo men tilbød seg likevel å kjøre tingene hjem til meg. Som hun selv sa, ville hun vite hvor skattene hennes skulle havne. I går fikk jeg telefonen jeg hadde vente på så lenge, hun var på vei til Oslo! Da jeg omsider fikk posene begynte jeg å juble, det første jeg så var dette helt fantastiske prikkete sengetøyet 1 i rødt og 1 gult...og jeg pakket  ut tingene en etter en med et bredt smil om munnen... tenk at det går an å gi bort  Turi Design porselen... dette her var som jul og bursdag samtidig :)
Takk snille dame! 

lørdag 10. september 2011

Førrige lørdagsloppis

På førrige lørdag var det loppemarked i byen igjen! Min fangst var 
verdens fineste hagestol pute, 6 dynetrekk, et retrobord og en skrivebordslampe. 





 Ønsker dere en finfin helg!