lørdag 31. desember 2011

Koppestativ

Julen og julestria er vel overstått og vi har kost oss som bare det. Jeg er innom en liten tur for å vise mitt nye koppestativ som jeg kjøpte på Home and Cottage. Jeg har hengt opp noen av mine favorittkopper og er kjempefornøyd med den. Ville også vise mitt nye yndlingsstoff, elsker elsker det!
Når jeg får litt tid skal jeg legge ut noen søte nyheter i nettbutikken.










Ønsker dere alle en fantastisk avslutning på dette året og at 2012 blir fullt av gode ting!
Varm klem fra oss.

onsdag 7. desember 2011

Dagens funn


 Det er ikke noe nytt at jeg er glad i hjerter og jeg er alltid på utkikk etter fine ting med hjertemønstre. Må bare si at hjertet mitt begynte å banke litt fortere da jeg fant denne hele rullen med 70-tallstapet som ventet på meg i en bruktbutikk. Denne måtte jeg bare ha... må bare tenke veldig nøye på hvordan jeg skal bruke den... kanskje tapetsere IKEA-hyllene mine med disse to søte tapetene
Ha en finfin dag alle sammen!

søndag 4. desember 2011

Hos oss

Etter at jeg ryddet her om dagen tok jeg en del bilder som jeg ennå ikke har fått vist frem.
Vi har fått på plass et fint og budsjettvennlig kjøkken fra IKEA som vi er ekstremt fornøyd med, spesielt  kjøkken-øya. 
 På kjøkkenet  har mannen i huset valgt å blande hvite og mørkebrune skap, som passer perfekt med de gule stolene som jeg har valgt. På den ene av skapveggene har jeg bare limt en stripe 70 tallstapet.


 Ved spisebordet hang vi en fargerik hylle som har blitt pyntet med Cathrineholme-skattene mine.

 Huset har mange vinduer som slipper inn masse lys... Det hadde vært supert om alt var like ryddig som  på bildene hele tiden, men slik er det dessverre ikke:)


 Den ene veggen i gangen har jeg malt sort og pyntet med fargerike detaljer. Sort er veldig i vinden for tiden virker det som...

 I en krok i stuen har jeg satt opp noen hyller som jeg har pyntet med favoritt-70 tallstingene mine, planen er å male hyllene i en spennende farge hvis jeg noen gang får tid til det:)
Ønsker dere en super søndagskveld og håper dere likte denne lille rundturen hjemme hos meg :)