onsdag 28. mars 2012

Siste funn









Har nettopp tapetsert veggen på kjellerstuen med en 70-tallstapet... perfekt bakgrunn for mine siste funn.
Klem fra meg;)

mandag 26. mars 2012

Soverom

Jeg er veldig glad i utfordringer, så denne gangen tenkte jeg å være litt ambisiøs og slenge meg med på expojippi sin utfordring om sengeoppredning og samtidig vise små glimt om hvordan vårt nye soverom ser ut for tiden ;). Klart at jeg må ha fargerikt sengetøy blandet med små romantiske detaljer. Håper du liker det.













Ha en super kveld!





fredag 23. mars 2012

Eple ♥

Det er ikke noe nytt at jeg er glad i epler og at jeg alltid er på utkikk etter fine ting med eplemønstre. Det jeg viser nå er noen av mine favorittfunn fra bruktbutikker, Finn og loppis. Jeg er spesielt glad i epleserviset som jeg kjøpte på et loppemarked for 75 kr (jeg var utrolig heldig for at det ikke ble tatt før jeg kom, jeg kom nemlig litt ut på dagen)
Ha en finfin dag alle sammen!








torsdag 22. mars 2012

Bursdagsbordet










NIB har et innlegg om bursdags og festlighetsinspirasjon noe jeg syns var veldig smart da jeg alltid er på jakt etter gode ideer og fin inspirasjon.legger jeg ut litt bilder av vår siste feiring:)

søndag 11. mars 2012

Made in Yugoslavia LOVE

Jeg samler på en del saker i emalje... for eksempel Cathrineholm, diverse "Made in Yugoslavia" og ting med hjerter på. Det er lett å bli glad og inspirert når jeg har så mye rundt meg som er fargerikt. Elsker spesielt de blomstrete koppene som jeg fant på loppis for en billig penge... Har sett at de finnes i blått og de står øverst på ønskelisten:
Ønsker dere en fin helg videre og tusen takk for alle fine ord ang industriskap-tabben :)




fredag 9. mars 2012

Industriskapet i mine drømmer





Dette industriskapet fant jeg ved jobben min i dag og hjertet mitt stoppet nesten umiddelbart. Jeg var i ferd med å ringe mannen min og be han om å skaffe en varebil så fort så mulig, idet to menn i kom for å hente kontaineren med søppelbilen. Jeg spurte om jeg kunne beholde skapet, men svaret var nei:(. Jeg ble så lei meg at jeg nesten skulle ønske jeg ikke hadde sett det...

Verre ble det da jeg oppdaget at konteineren ikke bare inneholdt ett, men to skap  :(
Det andre var oransje, og dermed enda sjeldnere å finne. Skulle man komme over det er prisene fullstendig sinnssyke.
Det eneste jeg kan trøste meg med er mitt siste eBay-funn som lander i mammatamoland når som helst... Da kan jeg i alle fall skrive et gla' innlegg!

Klem fra meg

fredag 2. mars 2012

This is me:)









NIB utfordring i mars skal man beskrive seg selv og sin stil med bilder.

Det er ikke vanskelig å finne ut hvem jeg er, det er bare å ta en korttur rundt i rommene i huset vårt som jeg har fått lov til å innredefritt. Huset vårt er fullt av brukte gjenstander som jeg ikkenødvendigvis har kostet så mye. Favoritten blant brukt-tingene mine eruten tvil skuffereolen som jeg fant på Finn for en billig penge. Hososs finner du også mye Cathrineholm, spesielt i gult, som eryndlingsfargen. Felles for alle tingene jeg omgir meg med er at alt erfargerikt, og jeg blander 70-tallsting med moderne design. Regler forinnredning har jeg ikke... Alt som føles riktig får bli med meg hjem:)
Ha en fin helg:)