onsdag 27. april 2011

Englandsfunn
Nå har det vært stille fra bloggen en stund, men jeg har vært opptatt med å nyte påskeværet! I dag fikk jeg endelig tatt bilder av mine nyeste funn fra sist reise til England, som jeg er bare så fornøyd med! 
Mitt favorittfunn akkurat nå er denne "bus-blind"en, et stoff som ble brukt i bussene i England. Jeg gleder meg til å henge den opp ved trappa, som er den høyeste veggen vi har. Først må jeg finne ut hvordan jeg skal få festet den... 

 Jeg er også veldig fornøyd med disse råkule flaskene! Se på den fine gamle håndskriften. Stilig! Disse kommer jeg til å ha glede av lenge.
 Fant disse små metalleskene som egentlig har blitt brukt til å oppbevare te, men dessverre fant jeg ikke lokkene. Tanken er å få festet dem på en treflate så jeg kan bruke dem til oppbevaring. Spørs bare om jeg greier å bore hull i dem...
 Til slutt, det aller mest spennende! Utrolig fin gammel boks med 76 stensiler, gleder meg til å ta dem i bruk! Jeg ser for meg kule overskrifter på veggen, eller bilder det går an å lage av dem.

Ønsker dere en superduper uke!

3 kommentarer:

 1. Å, så mye spennende du har fått i hus :)
  Gleder meg til å se hvor og hvordan det skal brukes... Du er jo så flink og kreativ ;)
  Ha en fortsatt fin uke.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Takk takk... til deg også:))

  SvarSlett
 3. Lekkert!*smile* og tingen i innlegget under her også! Må jo bare trekke på smilebåndet over sånne flotte ting*smile*

  ...materialist? jeg? hm...ja, jeg er visst kanskje litte bitt det...*blunkesmil* hihi

  Ønsker deg en flott kveld!

  SvarSlett