tirsdag 4. oktober 2011

Så var det på tide med litt farge...

 Hei kjære dere, som dere sikkert har merket var vi på TV3 i kveld på et program som heter "Hjelp. han pusser opp"
Resultatet av oppussingen hos oss ble veldig fint, fantastisk gulv, fint kjøkken, hvit og stor peis (som jeg må leve med), og et stort rom med mange vinduer som slipper inn masse lys - med andre ord et flott lerret jeg kan begynne å male på :)! 

Mannen min var kjempeflink og jobbet som bare det... Tusen takk kjære Thomas :).... Men jeg må nok sette mitt eget preg på huset, må jeg ikke???
Så i løpet av de neste ukene kommer jeg til å vise frem de fargerike tingene jeg MÅ ha i huset, for man kan jo ikke ha det så hvitt!

Så i dag viser jeg denne helt fantastiske hylla som har kommet i hus, og som jeg bare digger! Og ikke minst den den stilige veggen som jeg har innredet med tøffe ting:)

NB: tusen takk for mange og fine kommentarer og e-poster jeg har fått på grunn av programmet, det setter jeg stor pris på. En varm klem fra meg!23 kommentarer:

 1. Jeg er SÅ glad jeg fikk med meg programmet. Må innrømme at jeg var litt engstelig en stund..Stooore forandringer, men jeg tenker nettopp at han lagde et hvitt lerret som du kan fylle med glade farger. Og jeg håper dere har fått dere kjøleskap. ☺

  SvarSlett
 2. Jeg var på jobb i kveld, men det går vel i reprise :) Håper veldig på å få sett det! Og såklart må du ha farger:) Herlige bilder du viser i kveld!! Klem.

  SvarSlett
 3. Hyllan är ju superhärlig med allt färgglatt på!
  Och riktigt snyggt med den svarta väggen med alla färger på! :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med kjempefint kjøkken og hærlig stue. Så utrolig flott det ble å rive veggene :)

  Selvfølgelig må du sette ditt preg på det. Som det var sagt...et hvitt lerret for deg å kose deg med...Nydelige farger over her :)

  Fin dag til deg! :)

  SvarSlett
 5. It looks so great!!! I love Cathrineholm :-)

  SvarSlett
 6. Jeg så programmet i går. Synes mannen din var veldig flink! Det var ikke en liten jobb, akkurat. Og et hvitt lerret for deg å dekorere må jo være helt perfekt:-)

  Hyllen og tallerkenveggen ble knallfin! Du har så mye fint fra Cathrineholm! Og det er så fint med MYE sammen, da blir det liksom enda finere:-) Hihi.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Hei!
  Jeg så programmet i går, og herlighet så fint det ble med kjøkken og stue i ett, og med lysene da, ikke minst.
  Huset vårt er faktisk veldig likt deres, med 'paddehattak' og helt identisk peis. Liker heller ikke så veldig peisen vår, den er så stor og tar så mye plass, men når den er hvit så går den an...
  Mannen din er kjempeflink, og for en nydelig familie dere er da!
  Gler meg til å se mer fra hjemmet deres.
  Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 8. Herlig! Dere virker som en herlig og heldig familie og jeg gleder meg til å se hvordan du krydrer opp det store rommet med fargene dine!
  Stå på og forsett å krydre hverdagen vår med ditt humør og fargeglede!
  klem m

  SvarSlett
 9. Gratulerer med forvandlingen, det vart fint hos deg. Eg tenkte når eg såg resultatet at her går det fint å fylle inn med farger ;)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for alle de koselige kommentarene om programmet og hvordan det ble hos oss :) Det varmer hjertet mitt. Stor klem fra mamma tamo & ca

  SvarSlett
 11. Åh, så fantastiske bilder! Er det gangen deres som er sort? Dette er den fineste jeg noen gang har sett!!! Helt fantastisk altså. Herlig fargeboost :D

  SvarSlett
 12. Ja Siv... det er gangen som har blitt sort hi hi:)

  SvarSlett
 13. Kjempeartig program! Flink mann! Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
 14. Fine bilder, og for en kjempe fin cathrineholm samling du har, helt nyyydelig. Flink mann har du også, syntes det ble et flott resultat.(Så på programmet i går)

  SvarSlett
 15. Mannen din har vært kjempeflink!
  Er så glad for han var snill og malte vegger hvitt, da har du mange muligheter. Kjøkkenet var kjempefint... Heldig dere er!

  Nydelige Cathrineholm som dukker opp overalt!
  Love it!

  Klem Ida

  SvarSlett
 16. Jeg så på programmet og jeg tar av meg hatten! :) Det ble kjempe fint.. Jeg og gubben sakket om at dere to stiler vil gå veldig bra sammen.. Lykke til med videre oppussing!

  Stor klem fra
  Christina

  SvarSlett
 17. Jeg storkoste meg da jeg så programmet, og er helt enig i at resultatet ble kjempebra! Men det blir bra med en dæsj farge her og der også:) Gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 18. Weeeee! Er det deg? HERLIG! Jeg elsker din blogg jo. Å så gøy å se deg på tv. Vakre, vakre Barbara! Du har så masse vakre, vakre ting og har en elt fantastisk smak!

  Løveit!!! ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 19. Å, det fikk jeg ikke med meg. Søren og :)
  DEN Cathrineholm samlinga kan jeg godt ta over når du blir lei :D

  SvarSlett
 20. Jeg fikk sett slutten av det programmet. Så det er deg, det?:) Dere var så nydelige. Enig, du må få inn litt farger!

  SvarSlett
 21. Hvor er jeg glad for, at jeg fandt herind. Jeg kan se, at vi deler en fælles interesse i Cathrineholm. Du har virkelig mange fine versioner.

  SvarSlett
 22. Æsj så irriterende. Gikk glipp av den episoden.
  Skulle se den på tv3 play nå, men den var ikke der.

  SvarSlett