fredag 9. mars 2012

Industriskapet i mine drømmer

Dette industriskapet fant jeg ved jobben min i dag og hjertet mitt stoppet nesten umiddelbart. Jeg var i ferd med å ringe mannen min og be han om å skaffe en varebil så fort så mulig, idet to menn i kom for å hente kontaineren med søppelbilen. Jeg spurte om jeg kunne beholde skapet, men svaret var nei:(. Jeg ble så lei meg at jeg nesten skulle ønske jeg ikke hadde sett det...

Verre ble det da jeg oppdaget at konteineren ikke bare inneholdt ett, men to skap  :(
Det andre var oransje, og dermed enda sjeldnere å finne. Skulle man komme over det er prisene fullstendig sinnssyke.
Det eneste jeg kan trøste meg med er mitt siste eBay-funn som lander i mammatamoland når som helst... Da kan jeg i alle fall skrive et gla' innlegg!

Klem fra meg

9 kommentarer:

 1. Å..nei!Kjenner jeg får helt VONDT i magen!
  Skjønner ikke hvorfor det er ikke er mulig å "avlaste" dem fra litt søppel i containeren?
  Godt for miljøet, godt for alle:)

  SvarSlett
 2. Det var jo litt rart at du ikke fikk ta dem da?! Skulle kanskje tro at litt resirkulering hadde vært greit... Men kanskje de har en kone hjemme, som hadde sett seg ut nettopp disse skapene? ;-)

  SvarSlett
 3. hvor i landet bor du da? På Ullevål sykehus driver de og kaster masse sånne skap om dagen.

  SvarSlett
 4. Hei Elise, tusen takk for tipset, Jeg bor i oslo og skal ta en kjøretur rundt Ullevål for å se om jeg er heldig denne gangen. klarer ikke å la vere å tenke på skapet....

  SvarSlett
 5. Når du kjører inn hovedinnkjøringen til Ullevål tar du til høyre, på andre siden av gata ved parkeringshuset lå det ihvertfall mange skap forrige dagen. De pusser opp den ene garderoben og de sa de skulle kaste alle skapene. Er ihvertfall over 100 skap, de fleste er grå. Kanskje du tilogmed finner mitt gamle garderobeskap :)

  SvarSlett
 6. Merker jeg ble skikkelig lei meg på dine vegne...sååå kjipt at det da bare skal kastes!!! Er vel bedre at det blir med noen hjem enn å dra på dynga vel?! Bruk og kast greia ass...æsj!

  SvarSlett
 7. Å nei, så synd du ikke fikk hjelpe dem med søpla. Du burde kasta deg i bilen, eventuelt praia en taxi og ropt "Follow that car" og forfulgt søppelbilen. Kanskje mottaket ville vært mer imøtekommende. Lykke til med jakten på Ullevål.

  SvarSlett
 8. For en trist historie! Man kan jo få hjertesorg av mindre =)
  Lykke til på jakten etter flere skap!!

  Fine tanker til deg.
  Ane

  SvarSlett
 9. Å nei så utrolig trist! hvorfor i allverden fikk du ikke beholde det? det var jo slemt mot både naturen og deg. Hvorfor i alledager kaste slike skap. det er til å bli sint over!

  Håper du får den hyggelig tingen i posten snarest!

  SvarSlett