lørdag 27. april 2013

Jeg er helt i skyene etter siste lopperunde. Jeg fant denne herlige 70-tallsvognen som jenta i huset allerede triller over hele stua. Jeg fant også to sengetøy med friske farger (det med hjertene er fra Bygraziela). Dagens kupp var barneserviset i porselen som jeg kjøpte for den nette sum av 10kr. Lykke :)
Håper jeg også får se noe av det dere har funnet!
Kos dere i helgen. 
 

9 kommentarer:

 1. fine funn!
  i dag hade vi garasjesalg, så det gikk litt andre veien :)
  god lørdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gøy med garasjesalg:) Fin helg til deg!
   klem

   Slett
 2. Så fine funn! Jeg visste ikke at de tyske sengesettene var mulig å komme over i Norge. Så gøy! Dukkevogna var kjempesøt, og barneserviset like så. Jeg kom meg ikke på loppemarked i dag. Hadde helt abstinenser her hjemme, for det var mange jeg kunne gått på.. Men - fikk kjøpt et par fine barnebøker som jeg samler på i en bruktbutikk, så dagen ble litt ok allikvel. Fortsatt fin helg, klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, visste ikke heller at det gikk an å finne sengesettet her. Det var faktisk en venninne som så det før meg men hun ville ikke ha den. Heldige meg:) Fin helg til deg!
   klem

   Slett
 3. Jeg har sagt det før, og sier det igjen; Du har et så godt øye for skatter, Barbro! Helt vilt hvor mye fint du finner frem blant annet ræl :-) SÅ heldig med Graziela-sengesettet, det visste jeg heller ikke at man kunne støve opp på loppis her hjemme!

  Alt du viser frem her, er så fint! GODE funn!

  Ha en super søndag videre!

  Klem Marthe

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, ja de skålene du viser frem her, har jeg faktisk også funnet meg på loppis for et par helger siden. Den står på bordet akkurat nå, med popcorn i ;-)

   Slett
 4. Så koselig å se en gammel dukkevogn! Jeg hadde nesten make på 70-tallet, rød, men uten mønsteret på sida. Dessverre ble min dukkevogn kastet en gang mannen i huset ryddet og jeg ikke var hjemme....Veldig dumt:-(
  Gøy å se alle de fine funnene!!
  Klem Siri

  SvarSlett
 5. We are a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
  Your web site provided us with useful information
  to work on. You've performed a formidable process and our whole neighborhood will be grateful to you.

  Also visit my web page http://moodle.seda.ac.uk/

  SvarSlett
 6. Beautiful space you got here. Awesome pictures! First time visiting and following you. Hope to see you on my blog:)

  Greeting from Singapore...

  SvarSlett