tirsdag 28. mai 2013

Ett bord, to rom

 I går skrev jeg at jeg skulle vise det siste brukfunnet som vi har fått i hus. Det er dette kule bordet med to stoler, som jeg faktisk har fått i gave. Jeg elsker å få bruktgaver og blir alltid takknemlig når man tenker på meg mens man vandrer i bruktbutikker.
Det har blitt litt vanskelig å bestemme i hvilket barnerom bordet skal stå, men jeg tror at jeg lander på at det skal stå på retrorommet. Hehe:)
God tirsdag til alle som titter innom.

2 kommentarer:

 1. Det var kjempefint i begge rommene. Ja, det må være supert å få så fin gave. Jeg holder på å male en barnestol, men jeg og maling... Akk, det er som med strikking. Jeg begynner ivrig, men så blir det stopp :)

  SvarSlett
 2. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

  Dermandar.com
  Information
  Click Here
  Visit Web

  SvarSlett