torsdag 13. juni 2013

Samler Jeg?!!Jeg er en samler og jeg elsker å være på jakt etter ting. Sist gang jeg gjorde en opptelling av hvor mange kopper jeg har hjemme fikk jeg sjokk. Tror ikke jeg tør å si antallet en gang... På bildet viser jeg noen av favorittene. NB: Mannen synes det er helt greit at jeg ikke har et komplett servise for hver eneste kopp, hi hi :)

Ønsker dere en finfin helg.

7 kommentarer:

 1. akkurat det kjenner jeg meg igjen i. mannen her i huset ville at vi skulle ta en opptelling og det viste seg at vi hadde over 70 kopper!!! jeg fikk streng beskjed om å ta farvel med noen av dem, og det var med et tungt hjerte jeg sorterte koppene mine... Favorittene er dog beholdt. Kjempe fin samling du har! God helg. M

  SvarSlett
 2. Heisan
  Hi,hi... du er definitivt en samler! Jeg liker godt å samle selv jeg. Det er en egen tilfredsstillelse å se samlingen øke. Det blir som når jeg samlet glans, servietter og Donald-kort i barndommen.
  Utrolig mange fine kopper her da, dyktig skatt-jeger er du!
  Glad fredag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Akk, så maaaange fine kopper! Hadde likt å ha noen av dem,hihi. Du får si fra om du blir lei;)

  Finfin fredag til deg!

  -malla-

  SvarSlett
 4. Hei du - ny følger her:)Herlig koppesamling du har, noen av disse har vært innom hos meg også. Jeg har tatt konsekvensene av at jeg liker å samle, og starta like godt en liten bruktbutikk.... Da kan jeg nemlig selge ut litt når det hoper seg opp;) Gleder meg til å henge med her inne:)

  SvarSlett
 5. Fantastisk samling! Der er intet galt i at være samler - bare en af livets glæder :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlett
 6. Sikker dog en skøn og livsglad samling du har der! :-)

  SvarSlett